Ești aici Acasă Bucătărie italiană Restaurant ciao niki
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9Nota finală
9.1Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.4 - facebook
8.7Indice de popularitate
1022 evaluări - googleMaps
176 evaluări - facebook
Restaurant Ciao Niki
0756 044 805
Strada Bocșa 4
021025 București
Duminică
12–00
Luni
12–00
Marţi
12–00
Miercuri
12–00
Joi
12–00
Vineri
12–00
Sâmbătă
12–00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.08.2022

CIAO NIKI

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dna. Nicuța Enache: - Activez în acest domeniu de vreo 20 de ani. Am urmat cursurile Facultății de Management Turistic Și Comercial. La vârsta de 19 ani am plecat în Italia, unde am stat 12 ani. Această meserie am făcut-o acolo și m-am întors în România unde am continuat. Astăzi muncesc pentru mine și am reușit să pun pe picioare proiectul care se numește "Ciao Niki".

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dna. Nicuța Enache: - Eu cred că originalitatea și faptul că am adus pe piața din România un produs care nu exista înainte, cel puțin cu prima locație pe care am deschis-o nici astăzi nu am un meniu scris. Am arătat oamenilor că putem trăi și altfel, iar pachetul de bagaje cu care am venit în România m-a făcut unică cumva față de tot ce era aici. Pur și simplu, simplitatea și originalitatea atât a mea cât și a echipei mele și a produselor in sine, acestea sunt secretele.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?
Dna. Nicuța Enache: - Ador din inima tot ce fac și vreau să spun că îmi sunt foarte dragi oamenii și îmi doresc să-i tratez așa cum aș vrea eu să fiu tratată.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dna. Nicuța Enache: - Mi-aș dori ca oricine se întoarce din vacanță dintr-un loc să se laude că a mers și a mâncat la Ciao Niki.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dna. Nicuța Enache: - Aș vrea să le mulțumesc că de-a lungul timpului ne-au fost alături atât în momentele fericite cât și în momentele mai puțin fericite și aici mă refer la perioada de pandemie. De asemenea vreau să le mai spun să vină cu toată inima și să-mi fie alături la fel cum au fost și până acum.
Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie italiană . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului