Ești aici Acasă Bucătărie românească Restaurant păstravul auriu
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.5Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.8 - facebook
6.5Indice de popularitate
542 evaluări - googleMaps
22 evaluări - facebook
Restaurant Păstravul Auriu
0737765106
DN15
615100 Bicaz
Duminică
10:00-22:00
Marţi
10:00-22:00
Miercuri
10:00-22:00
Joi
10:00-22:00
Vineri
10:00-22:00
Sâmbătă
10:00-22:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 22.07.2024

                                               Restaurant Păstravul Auriu

Irina Pintilie: Bună ziua! Sunt Irina Pintilie de la TOP100 OF ROMANIA. Vă contactez în legătură cu restaurantul Păstrăvul Auriu, care a primit o nominalizare din partea clienților la categoria Gastronomie, subcategoria bucătărie românească. Aș dori să discutăm despre realizările și perspectivele dumneavoastră. Aveți câteva momente pentru un scurt interviu?

Iulian Niculescu: Bună ziua! Da, am câteva momente, chiar dacă sunt în bucătărie acum. Puteți începe.

Irina Pintilie: Excelent! Vreau să vă explic pe scurt despre proiectul nostru. TOP100 OF ROMANIA este o inițiativă europeană care se axează pe evaluarea obiectivă a calității serviciilor și produselor, bazată pe recenziile clienților și popularitatea companiilor. Cum ați ales să intrați în domeniul acesta al gastronomiei și în mod special să vă specializați în preparate din pește și fructe de mare?

Iulian Niculescu: Am lucrat în domeniu în portul de la Bicaz și am avut experiență ca bucătar într-un alt restaurant. Apoi, am văzut o oportunitate într-o nișă neacoperită complet în zonă, așa că am decis să deschid un restaurant specializat doar în pește și fructe de mare.

Irina Pintilie: Foarte interesant! Care considerați că sunt principalele aspecte pe care clienții le apreciază cel mai mult la restaurantul dumneavoastră?

Iulian Niculescu: În primul rând, curățenia. Când vine un client, el observă în primul rând dacă restaurantul este curat și îngrijit. Apoi, se uită la meniu și la recenziile altor clienți. În cazul nostru, majoritatea clienților vin după ce citesc recenzii favorabile.

Irina Pintilie: Înțeleg. Menținerea calității implică eforturi considerabile. Cum reușiți să mențineți standardele înalte ale calității?

Iulian Niculescu: Este mai ușor pentru noi deoarece obținem majoritatea peștelui din lacul Bicaz, care este foarte proaspăt. Nu facem stocuri mari, primim pește aproape zilnic și ne asigurăm că totul este proaspăt. Fructele de mare le cumpărăm congelate, dar peștele este întotdeauna proaspăt.

Irina Pintilie: Cum reușiți să vă mențineți motivați și concentrați pe obiectivele dumneavoastră?

Iulian Niculescu: Motivarea vine din faptul că am o echipă foarte bună care este dedicată și nu se concentrează doar pe câștiguri financiare, ci pe oferirea unui serviciu excelent. Noi lucrăm pentru a menține standarde ridicate și pentru a satisface clienții.

Irina Pintilie: Care sunt planurile și perspectivele dumneavoastră pentru viitor? Există un următor nivel la care doriți să ajungeți?

Iulian Niculescu: Deocamdată, sunt mulțumit cu ceea ce am. Restaurantul nostru are 60 de locuri, atât în interior cât și în exterior, și consider că este suficient pentru noi. Nu vreau să mă complic cu expansiuni suplimentare, deoarece aceasta ar implica angajări suplimentare și mai multe probleme administrative.

Irina Pintilie: Este minunat să aud că sunteți mulțumit cu realizările dumneavoastră. Cum vă face să vă simțiți nominalizarea și recunoașterea în cadrul TOP100 OF ROMANIA?

Iulian Niculescu: Suntem foarte bucuroși de această recunoaștere. Este important pentru noi să fim apreciați de clienți și să fim incluși în acest top prestigios. Ne bucură foarte mult și vrem să continuăm să oferim servicii excelente.

Irina Pintilie: Dacă ați dori să transmiteți un mesaj clienților și viitorilor clienți prin intermediul acestui interviu, ce ați dori să le spuneți?

Iulian Niculescu: Le-aș cere să fie mai îngăduitori în zilele aglomerate. Avem locuri limitate și uneori trebuie să așteptăm puțin pentru a-i servi. Înțelegem că sunt ocupați și că vor să mănânce rapid, dar îi rugăm să aibă răbdare și să înțeleagă că facem tot posibilul pentru a oferi un serviciu de calitate.

Irina Pintilie: Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și pentru informațiile valoroase.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie românească . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului