Ești aici Acasă Agenții de turism Inter tour
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.2Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.7 - facebook
9.1Indice de popularitate
143 evaluări - googleMaps
103 evaluări - facebook
Inter Tour
234 571 104
Bulevardul Alexandru cel Bun 1
600057 Bacau
Luni
09:00-17:00
Marţi
09:00-17:00
Miercuri
09:00-17:00
Joi
09:00-17:00
Vineri
09:00-17:00
Sâmbătă
09:00-13:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.19.2022

 Inter - Tour srl

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Nanescu:  - În primul rând încercăm să stabilim o legătură specială cu fiecare client în parte, să le câștigăm încrederea. De asemenea, consider că și raportul preț/ calitate pe careîl oferim a contat la fel de mult în privința reputației.

Roxana:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?


Dl. Nanescu:  - Prin faptul că menținem în permanență legătura cu ei atât în timpul vacanței dar și după ca să obținem un feedback din partea lor. Suntem foarte atenți la partenerii noștri cu care colaborăm în privința destinațiilor de vacanță astfel încât să oferim clienților noștri cele mai bune condiții. Această relație cu clienții de care vă spuneam ne-  a ajutat să supraviețuim în această perioada de pandemie.

Roxana:   - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?


Dl. Nanescu:  - În fiecare an ne impunem niște obiective pe care să le atingem, formăm un colectiv care lucrează împreună de mult timp și ne înțelegem foarte bine, practic formăm o familie. Pe lângă acest lucru îmi permit să afirm că suntem profesioniști în acest domeniu chiar dacă mai învățăm unii de la ceilalți. Facem ceea ce facem cu multă plăcere și acest lucru ne motivează.

Roxana:   - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dl. Nanescu:  - Le mulțumim clienților noștri, în primul rând celor fideli care apelează în fiecare an la serviciile noastre. Le dorim tuturor să- și păstreze dorința de a călători, de a descoperi noi destinații și noi culturi.

Roxana:   - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 07.31.2023

Inter-Tour Srl

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Nănescu: - Eu lucrez în turism din 1986 la biroul de turism pentru tineret. Din 1994 împreună cu un coleg am venit în mediul privat și am înființat agenția Inter-Tour. Pe 25 Februarie am împlinit 29 de ani de activitate.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Nănescu: - În primul rând profesionalismul nostru, experiența din turism și aplicarea către client care este de fapt aliatul a tot ceea ce facem. Toate programele noastre turistice sunt îndreptate spre a răspunde cât mai bine posibil solicitărilor și dorințelor turiștilor noștri.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Nănescu: - Sigur că da, o provocare foarte mare pentru noi a fost perioada pandemiei cu COVID când am făcut eforturi deosebite și am păstrat întregul colectiv. Avem o echipă foarte bună cu experiență. Suntem foarte onești și toți cu deschidere către turiști. Dacă vă spun că directorul executiv este în Inter Tour de 28 de ani și dacă ceilalți colegi majoritatea lor sunt de 15-20 de ani în firma realizați că avem continuitate și că într-adevăr suntem o familie dedicată vacanțelor cât mai frumoase pentru turiștii noștri.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Nănescu: - O facem și din pasiune. Acesta este și lucrul pe care noi îl știm să îl facem. Poate se știe sau nu, dar suntem printre principale agenții din Moldova care desfășurăm și programe proprii, dar avem și colaborări foarte bune cu principalii tour operatori din România. Pe Moldova cred că dacă nu pe primul loc, printre primele 3 agenții de turism din Moldova suntem și suntem parteneri serioși și dedicați.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Nănescu: - Tocmai am apelat la un proiect cu fonduri pentru digitalizare. În ultimul timp am crescut foarte mult tocmai pentru că ne-am dezvoltat pe partea aceasta de online. Suntem prezenți pe site-ul nostru, pe paginile de socializare și de aici clienții noștri sunt la curent cu tot ceea ce facem.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Nănescu: - Noi suntem recunoscători tuturor care apelează la noi ca și turiști și vreau să vă spun că trecerea prin pandemie mi-a dat ocazia să cunosc că oamenii nu sunt chiar așa cum gândesc alții. Noi existăm tocmai pentru că există turiști. Și sloganul nostru cred că spune foarte mult: "Inter Tour de 29 de ani , prietenul vacanțelor voastre". Abordăm fiecare vacanță, fiecare solicitare cu mare atenție și cu grijă ca turistul să primească exact ceea ce trebuie ca el să se întoarcă acasă mulțumit după o vacanță pe măsură!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de turism . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului