Ești aici Acasă Dezvoltatori Red cons
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.1Indice de popularitate
27 evaluări - googleMaps
3 evaluări - facebook
Red Cons
0746 271 599
Calea Turnișorului 108
550048 Sibiu
Luni
08–17:30
Marţi
08–17:30
Miercuri
08–17:30
Joi
08–17:30
Vineri
08–17:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.09.2024

                                                        Red Cons

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Rehăian, și felicitări pentru premiul acordat în cadrul TOP100 OF ROMANIA la categoria Construcții, subcategoria Dezvoltator. Ați fost nominalizat pe baza opiniilor și recenziilor clienților, ceea ce este o mare realizare. Pentru început, aș dori să vă întreb cum și când ați ales acest domeniu de activitate și ce v-a atras către el?

Marian Rehăian: Bună ziua! Afacerea noastră are o istorie de aproximativ 30 de ani. Este o afacere de familie, pe care am preluat-o de la tatăl meu. Am crescut practic în acest domeniu și a fost o alegere naturală pentru mine să continui ceea ce a început familia mea.

Irina Pintilie: Foarte interesant, deci este o afacere de familie. Înțeleg că nu a fost ușor să ajungeți în acest clasament. Care credeți că sunt aspectele pe care clienții le apreciază cel mai mult la serviciile dumneavoastră?

Marian Rehăian: Cred că cel mai mult clienții apreciază calitatea serviciilor noastre și punctualitatea. Este dificil de spus cu exactitate, dar aceste două aspecte par a fi cele mai importante.

Irina Pintilie: Calitatea și punctualitatea sunt cu siguranță importante în acest domeniu. Ce eforturi depuneți pentru a menține aceste standarde ridicate?

Marian Rehăian: Vă dați seama, depunem eforturi mari pentru a menține calitatea serviciilor noastre la cel mai înalt nivel. Este nevoie de multă motivație și concentrare constantă pentru a reuși acest lucru. Și, bineînțeles, trebuie să ținem cont și de aspectul financiar.

Irina Pintilie: Așa este, într-adevăr. Cum vedeți viitorul companiei dumneavoastră? Aveți planuri sau perspective pentru a atinge noi niveluri de performanță?

Marian Rehăian: Este greu de spus. Momentan, ne dorim să ne menținem la nivelul actual. Nu este ușor, mai ales în contextul economic actual, dar cred că dacă reușim să ne menținem, va fi deja o realizare importantă.

Irina Pintilie: Înțeleg. Totuși, această nominalizare este o recunoaștere a muncii și profesionalismului dumneavoastră. Vă bucurați de această recunoaștere din partea clienților?

Marian Rehăian: Bineînțeles, este o onoare să fim recunoscuți de clienți și să primim acest premiu. Este o apreciere a muncii noastre și ne motivează să continuăm să oferim servicii de calitate.

Irina Pintilie: Ce mesaj ați dori să transmiteți clienților care v-au votat și care au contribuit la obținerea acestui premiu?

Marian Rehăian: Aș dori să le mulțumesc din suflet tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată. Ne vom strădui în continuare să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și să rămânem la standardele ridicate pe care le așteaptă de la noi.

Irina Pintilie: Vă mulțumim foarte mult pentru timpul acordat și pentru acest interviu. În final, dorim să vă felicităm din nou pentru această realizare și să vă dorim mult succes în continuare!

Marian Rehăian: Vă mulțumesc frumos! Mulțumim pentru recunoaștere și pentru oportunitatea de a împărtăși povestea noastră.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dezvoltatori . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului