Ești aici Acasă Fast food Chicken waffles
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.5Indice de popularitate
201 evaluări - googleMaps
Chicken Waffles
0754 785 785
Strada Dreptății 30
900178 Constanța
Duminică
11–22
Marţi
11–22
Miercuri
11–22
Joi
11–22
Vineri
11–22
Sâmbătă
11–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 15.09.2024

                                           Chicken Waffles

Irina Pintilie: Bună ziua, doamna Șerban! Vă mulțumim pentru timpul acordat acestui interviu. Sunteți una dintre laureații premiului TOP100 OF ROMANIA la categoria Gastronomie, subcategoria Fast Food. Cum ați început activitatea în acest domeniu?

Șerban Eliza: Bună ziua! Totul a pornit din pasiune. Suntem doi asociați și am început acest business acum mai bine de un an. Am pregătit foarte atent toate produsele și locația, alegând doar cele mai calitative ingrediente pentru a obține un gust perfect. Am realizat multe teste și am lucrat din greu pentru a ajunge la un nivel de prospețime și gust care să ne reprezinte.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la experiența pe care o oferiți?

Șerban Eliza: Credem că cel mai mult clienții apreciază faptul că ceea ce plătesc, aceea primesc. Punem un accent deosebit pe prospețime; toate produsele noastre sunt pregătite proaspete. De asemenea, ambianța din locația noastră și gustul unic al produselor noastre sunt aspecte foarte importante. Am înregistrat marca noastră tocmai pentru a proteja această unicitate și calitate.

Irina Pintilie: Este clar că menținerea unui standard înalt de calitate nu este ușoară. Cum reușiți să vă mențineți motivați și concentrați?

Șerban Eliza: Împlinirea pe care o simțim atunci când vedem clienți fericiți și mulțumiți este principalul nostru motor. Aprecierea lor ne dă energia de a continua și de a ne îmbunătăți în fiecare zi. Vedem aceasta ca pe o oportunitate de a aduce ceva nou și valoros în piață.

Irina Pintilie: Care sunt planurile voastre de viitor?

Șerban Eliza: Ne dorim să ne extindem și mai mult. Am înregistrat firma cu gândul că putem ajunge la inimile multor oameni, nu doar în România, dar poate și la nivel internațional. Avem deja cerere pentru produsele noastre și ne bucurăm să vedem interesul crescând pentru ceea ce oferim.

Irina Pintilie: Ce mesaj doriți să transmiteți clienților dumneavoastră, atât celor fideli, cât și celor viitori?

Șerban Eliza: Clienților noștri fideli le spunem că produsele noastre vor rămâne la aceeași calitate cu care s-au obișnuit. Iar celor care nu ne-au încercat încă, le recomandăm să vină și să guste – nu vor regreta! Mâncarea noastră este soul food, o mâncare de suflet, și suntem siguri că veți simți diferența.

Irina Pintilie: Vă mulțumim foarte mult pentru acest interviu și vă felicităm pentru nominalizarea binemeritată în TOP100 OF ROMANIA!

Șerban Eliza: Mulțumim și noi pentru oportunitate! Suntem foarte bucuroși și încântați să fim printre cei mai buni și vom continua să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fast food . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului