Ești aici Acasă Fizioterapie și Kinetoterapie Kinetowin - centru de kinetoterapie pediatrică
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6.3Indice de popularitate
60 evaluări - googleMaps
KinetoWin - Centru de Kinetoterapie Pediatrică
0799 559 966
Bulevardul Ghencea 158
061699 București
Luni
09–20
Marţi
09–20
Miercuri
09–20
Joi
09–20
Vineri
09–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.10.2024

                 KinetoWin - Centru de Kinetoterapie Pediatrică

Irina Pintilie: Bună ziua! Mă bucur să vorbesc cu dumneavoastră. Am luat legătura pentru a vă felicita, deoarece anul acesta ați obținut o nominalizare specială din partea pacienților. Ați fost inclus în TOP100 OF ROMANIA, clasamentul celor mai bune clinici din țară, la categoria Sănătate, subcategoria Fizioterapie și Kinetoterapie. Dumneavoastră sunteți managerul acestei clinici, nu-i așa?

Voinea Vlad Adrian: Da, așa este. Mă bucur să putem discuta.

Irina Pintilie: În regulă. Aș vrea să explic mai întâi ce reprezintă acest premiu. Vorbim despre un proiect european lansat inițial în Polonia, cu misiunea de a recunoaște diferențele între calitatea reală a serviciilor oferite de companii și marketingul care uneori nu reflectă realitatea. Clasificarea ia în considerare atât recenziile și feedback-ul clienților, cât și popularitatea firmelor participante, bazându-se pe numărul de evaluări. Felicitări încă o dată pentru că ați fost nominalizați! Ne puteți spune câteva cuvinte despre începuturile acestei clinici?

Voinea Vlad Adrian: Clinica noastră a luat ființă acum 4 ani, ca o asociație. Motivația de a începe acest proiect a venit dintr-o nevoie personală. Am doi copii cu probleme neurologice și am dorit să creez un spațiu unde aceștia, dar și alți copii cu nevoi speciale, să poată beneficia de terapie de calitate. Ceea ce ne face diferiți este faptul că fiecare pacient primește aceeași atenție și grijă pe care le ofer și copiilor mei.

Irina Pintilie: Asta este cu adevărat impresionant! Se simte că această inițiativă are o componentă puternic personală. Cum percepeți feedback-ul pacienților dumneavoastră? Ce credeți că apreciază cel mai mult la serviciile oferite?

Voinea Vlad Adrian: Cel mai important lucru pentru noi este calitatea. Pacienții apreciază în mod special devotamentul și competențele echipei noastre. Terapeuții pe care i-am ales sunt dedicați și foarte bine pregătiți. Punem un accent deosebit pe formarea continuă a personalului. De exemplu, terapeuții noștri participă regulat la cursuri de perfecționare, cel puțin o dată la trei luni, pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tratamente.

Irina Pintilie: Se vede clar că investiți mult în menținerea unui standard înalt. Aș vrea să vă întreb: care a fost cea mai mare provocare în tot acest parcurs?

Voinea Vlad Adrian: Cred că cea mai mare provocare a fost să creăm un centru unde pacienții să simtă că primesc tratamente de calitate fără a fi împovărați financiar. Nu am pornit acest proiect ca pe un business clasic. Pentru mine, acest centru reprezintă o misiune. Totul a început ca un proiect de suflet, din dorința de a oferi cel mai bun tratament copiilor mei și apoi am extins acest efort pentru a ajuta și alți părinți care se confruntă cu probleme similare.

Irina Pintilie: Înțeleg că menținerea calității și oferirea unor servicii accesibile sunt priorități pentru dumneavoastră. Ce planuri de viitor aveți pentru acest proiect?

Voinea Vlad Adrian: Vrem să extindem acest proiect în toată România. Dorința noastră este să oferim aceleași servicii de calitate în cât mai multe orașe. Deși în momentul de față ne bazăm foarte mult pe recomandări și pe promovarea organică, sperăm ca, pe măsură ce creștem, mai mulți oameni să afle despre noi și să ne susțină în misiunea noastră.

Irina Pintilie: În final, ce mesaj ați dori să transmiteți pacienților actuali și viitorilor pacienți care ar putea citi acest interviu?

Voinea Vlad Adrian: Vreau să le transmit tuturor că la KinetoWin punem accent pe calitate, nu pe cantitate. Dorim ca fiecare pacient să simtă că a primit cel mai bun tratament posibil și că ne pasă cu adevărat de progresul său. Pentru noi, succesul nu se măsoară în numărul de pacienți tratați, ci în calitatea recuperării fiecărui pacient în parte.

Irina Pintilie: Un mesaj puternic și plin de inspirație. Vă mulțumim foarte mult pentru timpul acordat și pentru ceea ce faceți. Sunteți un exemplu de devotament și profesionalism. Felicitări încă o dată pentru nominalizarea în TOP100 OF ROMANIA!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fizioterapie și Kinetoterapie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului