Ești aici Acasă Tuning auto și chip tuning Twist'n fix
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.3Indice de popularitate
21 evaluări - googleMaps
1 evaluări - facebook
Twist'n Fix
0791 433 501
Strada Petrolistului 26
105600 Câmpina
Luni
08:30-17:30
Marţi
08:30-17:30
Miercuri
08:30-17:30
Joi
08:30-17:30
Vineri
08:30-17:30
Sâmbătă
08:30-14:00
Un service auto specializat pe orice fel de lucrare in domeniul auto !

Interviu cu laureatul

Data interviului: 29.07.2024

                                                            Twist'n Fix

Irina Pintilie:

Bună ziua, domnule Adrian. Sunt Irina Pintilie de la TOP100 OF ROMANIA. Felicitări pentru obținerea nominalizării în topul celor mai bune societăți din România, la categoria automobile și transporturi, subcategoria tuning auto. Sunteți disponibil acum pentru un scurt interviu?

Dumitrache Adrian:

Sigur, sunt disponibil.

Irina Pintilie:

Mulțumesc. Aș dori să încep prin a vă întreba cum ați ales domeniul acesta de activitate și când ați început?

Dumitrache Adrian:

Totul a început în Belgia, unde eu și prietenul meu am fost foarte pasionați de domeniul auto. Am început cu reparații auto și alte servicii similare. Din cauza unor evenimente, ne-am întors în țară și am continuat activitatea aici, luând totul de la zero. Suntem cinstiți în ceea ce facem și lucrurile au mers bine de atunci.

Irina Pintilie:

Înțeleg. Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la serviciile dumneavoastră?

Dumitrache Adrian:

În primul rând, calitatea lucrărilor noastre. Este important ca tot ce facem să fie bine făcut, astfel încât clienții să se întoarcă, dar nu pentru aceeași problemă. De asemenea, este esențial să știi să comunici cu clienții, să fii sincer și corect în tot ce faci.

Irina Pintilie:

Menținerea unui standard înalt al calității implică, de obicei, eforturi semnificative. Cum reușiți să mențineți această calitate în cadrul companiei dumneavoastră?

Dumitrache Adrian:

Organizarea este cheia. Totul trebuie să fie bine organizat, de la mine până la angajați. Relația dintre angajat și șef este foarte importantă. Dacă această relație este bazată pe respect și colaborare, lucrurile merg bine. Spre deosebire de alte service-uri unde totul merge pe frică, noi avem o abordare mai umană și asta se vede în rezultate.

Irina Pintilie:

Cum reușiți să vă mențineți motivați și concentrați constant?

Dumitrache Adrian:

Pasiunea este motorul principal. Când ai pasiune pentru ceea ce faci, ești mereu motivat să îți faci treaba bine. Provocările apar, dar cu pasiune și implicare, le depășim.

Irina Pintilie:

Ce planuri de viitor aveți pentru Twist'n Fix?

Dumitrache Adrian:

Ne dorim să ne extindem. Lucrăm la construirea unei noi clădiri deoarece spațiul actual este mic și înghesuit. Avem planuri pentru îmbunătățirea organizării și modului de a primi clienții. Totul ușor, ușor.

Irina Pintilie:

Nominalizarea pe care ați primit-o este o formă de recunoaștere din partea clienților. Cum vă face să vă simțiți această apreciere?

Dumitrache Adrian:

Este foarte încurajator să știi că clienții apreciază munca ta. Ne bucurăm când auzim că oamenii recomandă service-ul nostru și asta ne motivează să menținem standardele ridicate.

Irina Pintilie:

Aveți un mesaj pentru clienții actuali și potențiali?

Dumitrache Adrian:

Să caute întotdeauna sinceritatea și calitatea în serviciile auto. La noi, clienții sunt îndrumați spre cele mai bune soluții pentru mașinile lor. Este important să fie atenți la serviciile pe care le aleg, deoarece există multe service-uri care nu oferă aceeași calitate.

Irina Pintilie:

Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru răspunsurile oferite. Felicitări încă o dată pentru realizările dumneavoastră și mult succes pe viitor!

Dumitrache Adrian:

Mulțumesc și eu pentru oportunitate. Numai bine!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Tuning auto și chip tuning . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului