Ești aici Acasă Saloane de nuntă Florence exclusive events
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.5Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.1Indice de popularitate
26 evaluări - googleMaps
Florence Exclusive Events
0727 623 021
Șoseaua Curtea Domnească 55
077090 Domnești
Duminică
09–23:30
Luni
08–23:30
Marţi
08–23:30
Miercuri
08–23:30
Joi
08–23:30
Vineri
08–23:30
Sâmbătă
08–23:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 21.08.2024

                                                       Florence Exclusive Events

 

Irina Pintilie: Domnule Stan, în primul rând, felicitări pentru această realizare remarcabilă! Cum ați descrie motivația care vă împinge să continuați în această industrie și să excelați?

Adrian Stan: Mulțumesc mult, doamna Pintilie. Pentru noi, satisfacția clientului este prioritatea numărul unu. Dacă clientul pleacă mulțumit, această satisfacție ne dă energie și ambiție să devenim din ce în ce mai buni. Fiecare eveniment reușit aduce recomandări din partea clienților către alte persoane, ceea ce contribuie la creșterea continuă a interesului pentru serviciile noastre. Faptul că tot mai mulți clienți potențiali prezintă interes ne motivează să ne concentrăm și mai mult pe ceea ce facem.

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul? Care ar fi următorul nivel la care v-ar plăcea să ajungeți? Aveți planuri sau perspective pe termen lung?

Adrian Stan: Dorim să atingem o stabilitate deplină, unde calendarul nostru să fie complet ocupat. Este firesc ca la început de drum să fie mai greu să ajungem aici, dar ne propunem ca în următorul an sau doi să ne asigurăm că avem un calendar plin, ceea ce ar fi un semn clar al stabilității noastre.

Irina Pintilie: Nominalizarea pe care ați primit-o în cadrul TOP100 OF ROMANIA vine ca o recunoaștere directă din partea clienților. Cum vă simțiți în legătură cu acest lucru?

Adrian Stan: Bineînțeles că mă bucură enorm! Sincer, nu mă așteptam la această recunoaștere. Întotdeauna am încercat să fac tot posibilul pentru ca toți invitații noștri să fie pe deplin mulțumiți, iar faptul că acest efort este apreciat mă face foarte fericit.

Irina Pintilie: Dacă ați dori să transmiteți un mesaj clienților fideli, dar și celor potențiali, ce le-ați spune?

Adrian Stan: În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi. Știu că la început există întotdeauna un anumit risc, dar faptul că ne-au ales ne-a făcut extrem de bucuroși. Sper din tot sufletul că toți cei care au organizat evenimente cu noi și invitații lor au fost mulțumiți. Aștept cu mare drag viitoarele evenimente, unde vom continua să lucrăm împreună și să ne bucurăm de reușite.

Irina Pintilie: Mulțumesc mult pentru timpul acordat, domnule Stan. Profesionalismul dumneavoastră arată clar că meritați să fiți în TOP100 OF ROMANIA. Nu ați ajuns aici întâmplător, ci prin muncă și dedicare, iar noi suntem încântați să vă oferim această recunoaștere. În curând, veți primi și trofeul oficial TOP100 OF ROMANIA, împreună cu dreptul de a utiliza sigla oficială a proiectului.

Adrian Stan: Mulțumesc foarte mult! Apreciez fiecare cuvânt și sunt recunoscător pentru această onoare. Abia aștept să primesc trofeul și să continuăm să demonstrăm calitatea serviciilor noastre.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Saloane de nuntă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului