Ești aici Acasă Bucătărie românească Restaurant casa virgilius
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.5Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.1Indice de popularitate
47 evaluări - googleMaps
Restaurant Casa Virgilius
0736 851 471
Șos. București-Domnești 1E
077090 Domnești
Luni
10–21
Marţi
10–21
Miercuri
10–21
Joi
10–21
Vineri
10–21
Sâmbătă
12–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 21.08.2024

                                                                    Restaurant Casa Virgilius

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Dumitru! În primul rând, felicitări pentru nominalizarea dumneavoastră în cadrul TOP100 OF ROMANIA la categoria Gastronomie, subcategoria Bucătărie Românească. Cum ați primit vestea că restaurantul dumneavoastră a fost recunoscut drept unul dintre cele mai bune din țară?

Virgil Dumitru: Bună ziua! Mulțumesc frumos! Este o onoare pentru noi și suntem foarte recunoscători clienților noștri. Ei sunt cei care ne-au adus aici, prin recenziile lor și prin faptul că ne-au trecut pragul, apreciind ceea ce facem. Pentru noi, clientul are întotdeauna ultimul cuvânt.

Irina Pintilie: Înțeleg că sunteți în această industrie de peste 30 de ani. Ce v-a motivat să alegeți acest domeniu și să vă dedicați bucătăriei românești?

Virgil Dumitru: Da, am început în bucătărie acum 34-35 de ani, fiind de profesie bucătar. De la început am ales să mă concentrez pe bucătăria românească, deoarece îmi curge sânge de român prin vene și nu am vrut să dispară autenticitatea gastronomiei noastre. De-a lungul anilor, au venit tot felul de influențe și inovații din afară, dar eu am dorit să păstrez tradițiile noastre culinare vii. Îmi place ceea ce fac și asta se reflectă în fiecare preparat.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la restaurantul dumneavoastră?

Virgil Dumitru: Cred că gustul autentic este cel mai apreciat. Nu folosesc aditivi și nu am adoptat metodele moderne care, de multe ori, denaturează gusturile tradiționale. Clienții care intră la noi simt imediat diferența și apreciază faptul că gătesc într-un mod foarte clasic, păstrând gusturile cu care am crescut.

Irina Pintilie: Menținerea calității la un nivel înalt necesită eforturi considerabile. Cum reușiți să rămâneți motivat și să mențineți standardele restaurantului?

Virgil Dumitru: Motivarea vine din pasiunea pe care o pun în fiecare preparat. Fiecare zi aduce noi provocări, dar dragostea pentru meseria mea mă ține mereu focusat și dedicat. Nu las pe oricine să se ocupe de ceea ce fac, pentru că munca mea este o artă pe care am perfecționat-o de-a lungul anilor.

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul restaurantului? Aveți planuri sau perspective de viitor pe care le puteți împărtăși?

Virgil Dumitru: Planuri sunt, dar prefer să fiu conservator și să nu le dezvălui până nu se materializează. Este important pentru mine să am un echilibru și o bază solidă înainte de a face următorii pași. Dar da, există un proiect în derulare despre care sper să vă pot povesti mai multe în viitor.

Irina Pintilie: Cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră această nominalizare din partea clienților?

Virgil Dumitru: Înseamnă enorm! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au călcat pragul și au apreciat munca noastră. Datorită lor, existăm și continuăm să ne dezvoltăm. Este o recunoaștere a eforturilor noastre și mă bucur că munca noastră este apreciată.

Irina Pintilie: Dacă ar fi să transmiteți un mesaj clienților dumneavoastră, care ar fi acela?

Virgil Dumitru: Le mulțumesc din suflet pentru susținerea lor. Îi aștept în continuare să vină și să se bucure de ceea ce gătesc, pentru că am pus toată pasiunea mea în fiecare preparat. Încă o dată, le mulțumesc că datorită lor suntem aici.

Irina Pintilie: Mulțumim mult, domnule Dumitru, pentru timpul acordat și pentru sinceritatea dumneavoastră. Este clar că succesul pe care l-ați atins nu este deloc întâmplător, ci este rezultatul muncii asidue și al dedicării. Vă dorim mult succes în continuare!

Virgil Dumitru: Vă mulțumesc și eu! A fost o plăcere să stăm de vorbă. Vă așteptăm cu drag la Restaurant Casa Virgilius!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie românească . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului