Ești aici Acasă Agenții de divertisment Adrenaline escape horror quest
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.4Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5.2Indice de popularitate
102 evaluări - googleMaps
Adrenaline Escape Horror Quest
0743 222 566
Piața Presei Libere 1
013328 București
Duminică
15:00-00:00
Luni
18:00-00:00
Marţi
18:00-00:00
Miercuri
18:00-00:00
Joi
18:00-00:00
Vineri
18:00-01:00
Sâmbătă
15:00-01:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.07.2024

                                                 Adrenaline EscapeHorrorQuest

Irina Pintilie: Bună ziua și felicitări pentru nominalizarea în TOP100 OF ROMANIA! Ne bucurăm să avem ocazia de a discuta cu dumneavoastră. Cum ați descrie drumul parcurs de compania dumneavoastră până la obținerea acestui prestigios titlu?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Bună ziua și mulțumim! A fost un drum plin de provocări, dar și de satisfacții. Am investit mult timp și resurse pentru a oferi experiențe de calitate clienților noștri. Este important pentru noi să menținem un nivel înalt de calitate și să fim mereu amabili și deschiși față de clienți.

Irina Pintilie: Menținerea unui standard înalt de calitate presupune un efort considerabil. Cum reușiți să gestionați aceste provocări zilnice?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Este adevărat, depunem foarte mult efort pentru a menține calitatea. Sunt multe nopți nedormite și zile pline de muncă intensă. Suntem o echipă mică, formată din mine și soțul meu, și investim tot ce avem – suflet, stăruință și dedicare – pentru a ne asigura că clienții noștri sunt fericiți.

Irina Pintilie: Cum vă mențineți motivați în fața provocărilor zilnice?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Recenziile clienților noștri sunt cea mai mare motivație. Faptul că sunt mulțumiți și ne apreciază munca ne dă energie și ne motivează să continuăm să oferim cele mai bune servicii.

Irina Pintilie: Care sunt planurile de viitor pentru Adrenaline EscapeHorrorQuest?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Ne dorim să deschidem noi camere de escape, în special în stil horror, și să aducem inovații pe piață, ceva ce nu este foarte dezvoltat nici în România, nici în alte părți din Europa.

Irina Pintilie: Nominalizarea în TOP100 OF ROMANIA vine ca o recunoaștere directă din partea clienților dumneavoastră. Cum vă face să vă simțiți acest lucru?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Sunt sincer șocată și foarte plăcut surprinsă. Este o mare onoare pentru noi și ne motivează și mai mult să continuăm ceea ce facem acum, și chiar mai bine.

Irina Pintilie: Aveți acum ocazia să transmiteți un mesaj atât clienților actuali, cât și viitorilor clienți. Ce le-ați spune?

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Le mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au fost alături timp de un an și jumătate. Avem clienți fideli care ne vizitează săptămânal și le suntem extrem de recunoscători. Îi așteptăm pe toți să trăiască alături de noi acea doză de adrenalină pe care o caută pentru a scăpa de probleme și griji, chiar la escape room-ul nostru.

Irina Pintilie: Vă mulțumim foarte mult pentru timpul acordat și felicitări încă o dată pentru acest premiu bine meritat. Profesionalismul și dedicația dumneavoastră sunt evidente și suntem mândri să vă avem printre laureații TOP100 OF ROMANIA.

Adrenaline EscapeHorrorQuest: Vă mulțumim foarte mult! Suntem onorați și bucuroși pentru această recunoaștere. Ne vom strădui în continuare să oferim cele mai bune experiențe clienților noștri.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de divertisment . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului