Ești aici Acasă Clinică de îngrijire și epilare cu laser Epilare definitivă luxe reshape
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.4Indice de popularitate
105 evaluări - googleMaps
Epilare definitivă Luxe Reshape
0732 729 400
Strada Hagi Moscu Maria 3
077160 București
Luni
10–22
Marţi
10–22
Miercuri
10–22
Joi
10–22
Vineri
10–22
Sâmbătă
10–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.23.2024

                                Epilare definitivă Luxe Reshape

 

Irina Pintilie: Bună ziua, doamnă Avram. Sunteți laureata premiului TOP100 OF ROMANIA. Felicitări! Puteți să ne spuneți ce v-a atras către industria frumuseții și epilării definitive?

Laura Avram: Bună ziua. Întotdeauna mi-au plăcut bijuteriile și domeniul cosmeticii, așa că am decis să urmez această cale. Deși am început cu micropigmentarea, m-am concentrat ulterior pe epilarea definitivă. Este un domeniu cu care mă simt confortabilă, deși provind dintr-un domeniu total diferit - sunt inginer de aviație.

Irina Pintilie: Interesantă tranziție. Ce credeți că apreciază clientele la serviciile oferite de dumneavoastră?

Laura Avram: Cred că cel mai mult apreciază personalismul și modul în care sunt tratate în salonul nostru. Avem o echipă foarte drăguță, care se asigură că toate clientele sunt tratate cu atenție și respect. De asemenea, designul salonului și rezultatele pe care le obținem sunt aspecte care atrag clientele noastre.

Irina Pintilie: Felicitări pentru nominalizare în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Menținerea calității în industrie poate fi dificilă. Cum reușiți să mențineți nivelul ridicat de calitate în serviciile oferite?

Laura Avram: Investim foarte mult în echipamente de înaltă calitate și ne asigurăm că personalul este bine instruit. De asemenea, încurajăm clienții să respecte recomandările noastre pentru a obține cele mai bune rezultate.

Irina Pintilie: Aveți planuri de viitor sau obiective specifice pe care doriți să le atingeți?

Laura Avram: Îmi doresc să deschid încă o locație, tot în București. Consider că cererea este mare și ar fi un pas logic în dezvoltarea afacerii noastre.

Irina Pintilie: Acesta este un obiectiv grozav. Doriți să transmiteți un mesaj special clienților sau celor care ar putea deveni clienți?

Laura Avram: Sigur. Dacă vin la noi, pot fi sigure că vor obține rezultatele dorite, atâta timp cât urmează recomandările noastre și sunt consecvente în ceea ce privește programările.

Irina Pintilie: Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat. Vreau să vă felicit pentru obținerea acestui trofeu. Este o recunoaștere a profesionalismului și dedicării dumneavoastră. Felicitări și succes în continuare!

Laura Avram: Mulțumesc mult! A fost o plăcere să discut cu dumneavoastră.

 
 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinică de îngrijire și epilare cu laser . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului