Ești aici Acasă Groomer Thor pet salon
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.7Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6.2Indice de popularitate
36 evaluări - googleMaps
THOR PET SALON
0734 768 548
Șoseaua Alexandriei, Strada Gladiolelor 1
077025 Bragadiru
Duminică
09–18
Luni
10–20
Marţi
10–20
Miercuri
10–20
Joi
10–20
Vineri
10–20
Sâmbătă
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.09.2024

                                                      THOR PET SALON

Irina Pintilie (IP): Bună ziua, Mihaela! Suntem încântați să te avem astăzi alături de noi, în calitate de laureată a premiului TOP100 OF ROMANIA, la categoria servicii, subcategoria Groomer. Cum te simți după această nominalizare?

Mihaela Paica (MP): Bună ziua, Irina! Sunt foarte bucuroasă și recunoscătoare pentru această recunoaștere. Este o onoare să știu că munca noastră este apreciată de clienți și că am fost incluși în TOP100 OF ROMANIA.

IP: Aș dori să încep prin a te întreba cum și când ai ales să te îndrepți către acest domeniu al groomingului pentru animale?

MP: Sunt în acest domeniu de aproape 20 de ani. Am început deoarece iubesc animalele și îmi place ceea ce fac. Am fost studentă la medicină, dar din cauza unor circumstanțe personale, nu am reușit să termin facultatea. Am decis să mă îndrept către grooming, o pasiune de-a mea, pentru că îmi doream să continui să fac ceea ce iubesc. Am fost nevoită să renunț la studiile medicale pentru a-mi sprijini sora să își termine liceul, așa că am ales această cale.

IP: Este minunat să auzi că ai transformat o provocare personală într-o oportunitate de carieră. Ce crezi că apreciază cel mai mult clienții la serviciile oferite de Thor Pet Salon?

MP: Cred că prima impresie contează foarte mult, încă din momentul în care clienții ne contactează telefonic pentru programări. Felul în care îi abordăm la telefon și modul în care ne comportăm cu animalele lor când vin la salon sunt aspecte foarte importante. De multe ori, clienții pun accent pe cum ne comportăm, nu doar pe calitatea groomingului în sine, ci și pe interacțiunea umană.

IP: Este evident că pasiunea și grija pentru animale sunt esențiale în acest domeniu. Cum reușești să te menții motivată și pozitivă, având în vedere toate provocările zilnice?

MP: Pasiunea pentru ceea ce fac este cheia. Sunt momente în care mă simt obosită fizic, dar îmi reamintesc mereu de ce am ales această carieră. Iubesc animalele și îmi place să văd cum reacționează pozitiv la grooming. Această satisfacție îmi dă energia de a continua, indiferent de cât de grea este ziua.

IP: Asta este cu adevărat inspirator! Cum vezi viitorul Thor Pet Salon? Ai planuri sau perspective de dezvoltare?

MP: Planuri există, bineînțeles, dar este foarte greu să găsești persoane cu care să colaborezi și care să aibă aceeași dedicare și pasiune. Îmi doresc să extind afacerea, dar găsirea personalului potrivit este o provocare majoră. Tinerii din ziua de azi nu sunt foarte motivați să lucreze în acest domeniu și au anumite așteptări care nu se aliniază mereu cu realitățile muncii de zi cu zi.

IP: Înțeleg perfect. Nominalizarea în cadrul TOP100 OF ROMANIA este o recunoaștere directă din partea clienților tăi. Cum te face să te simți acest lucru?

MP: Sunt extrem de fericită și recunoscătoare. Este un rod al muncii noastre și este minunat să știm că eforturile noastre sunt apreciate.

IP: Ce mesaj ai dori să transmiți clienților tăi actuali și celor viitori prin intermediul acestui interviu?

MP: În primul rând, le mulțumesc celor care ne-au trecut pragul și au avut încredere în noi, și mai ales celor care au rămas clienți fideli. Este o meserie frumoasă și plină de satisfacții, iar eu voi continua să ofer cele mai bune servicii de grooming pentru animalele lor iubite.

IP: Mihaela, îți mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru toate detaliile oferite. Îți dorim mult succes în continuare și să ai parte de cât mai mulți clienți fericiți și mulțumiți!

MP: Mulțumesc și eu foarte mult! A fost o plăcere să particip la acest interviu.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Groomer . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului