Ești aici Acasă Lecții de călărit Echitatie calarie
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
7.5Indice de popularitate
121 evaluări - googleMaps
Echitatie Calarie
0757 699 787
Strada Pajiștei
407055 Baciu
Duminică
08–22
Luni
08–22
Marţi
08–22
Miercuri
08–22
Joi
08–22
Vineri
08–22
Sâmbătă
08–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.12.2023

HORSE RIDING FIELD BACIU

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Szilard: - În principiu noi am început printr-o schimbare foarte drastică a locului de muncă. Tatăl meu de fapt a fost întemeietorul acestei companii cu toate că pe acte eu figurez ca și proprietar de când am înființat societatea, dar am trecut să spun așa de la construcții la o firmă de taxi și am trecut mai apoi la o firmă de taxi călare, așa am și numit-o în primii ani de activitate și am ajuns în punctul în care suntem acum doar încercând să aducem o stare de bine fiecărui client cu care avem posibilitatea de a colabora să ieșim pe un traseu, să povestim, să le oferim o stare de bine ceea ce vine în urma legăturii cu animalul și mai ales cu natura. Deci cam aceasta e povestea noastră.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Szilard: - Aș spune că secretul constă în amabilitate, în atenția la anumite detalii în ceea ce privește clienții, în dorința noastră de a le facilita acest lucru, de a le oferi acest serviciu într-o manieră cât mai organizată și desigur norocul.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Szilard: - Este foarte simplu. Este un domeniu de activitate foarte activ, deci nu apuci să te plictisești de așa ceva. Noi muncim atât cu animalele cât și cu oamenii. Ne mutăm atenția de la un aspect la celălalt: de la oameni la animale și mai apoi de la  animale înapoi la oameni.  Trebuie să fluctuam între cele două lumi: între lumea animală și lumea umană. Dacă  te focusezi prea mult pe un singur lucru, atunci pierzi inițiativa aceea de a continua în opinia mea. Trebuie să schimbi puțin foaia de la o zi la alta, adăugând alte activități desigur, nu doar manageriale, acum totuși vorbim de animale. Cineva mai trebuie să și lucreze cu ele de la bun început. Cineva mai trebuie să și aducă baloții pentru ei. Deci e vorba și de muncă fizică, o muncă fizică care îți arată un scop de la bun început și în urma muncii respective vezi și rezultatele cum că acești cai sunt bine întreținuți, mai apoi clienții care vin și ei și sunt fericiți că văd un cal bine întreținut sunt răsplatele acestei munci de fapt.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Szilard: - Ca și perspectivă de viitor îmi doresc să creștem frumos. Aceasta este dorința mea: să creștem frumos, atât în ceea ce privește caii cât și în ceea ce privește clientela; să creștem într-o manieră cât mai frumoasă și cât mai plăcută atât pentru noi cât și pentru oamenii din jurul nostru.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Szilard: - Chiar sunt mulțumit că până la urmă munca noastră își arată roadele! Aș dori să-i întâmpin pentru a încerca această activitate pe care noi o desfășurăm, o plimbare în natură împreună cu un companion bine întemeiat în istoria omului: calul care de fapt este și prietenul nostru cu care mergem pe aceste trasee minunate prin natură.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Lecții de călărit . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului