Ești aici Acasă Imobiliare Primum imobiliare
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
9Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.4 - facebook
7.7Indice de popularitate
148 evaluări - googleMaps
29 evaluări - facebook
Primum Imobiliare
0766 551 871
Strada Dimitri Ivanovici Mendeleev 1b
300392 Timișoara
Luni
10–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 27.06.2024

                                                  Primum Imobiliare

Irina Pintilie: Mii de scuze pentru întârziere, domnule manager. Putem discuta acum despre interviul pentru TOP100 OF ROMANIA?

Dan Robert: Sigur că da.

Irina Pintilie: În primul rând, aș vrea să vă felicit pentru nominalizarea primită anul acesta din partea clienților. Sunteți în topul 100 al celor mai bune agenții imobiliare la nivel național, în categoria Casă și Grădină, subcategoria Imobiliare. Proiectul nostru este desfășurat la nivel european, cu scopul de a evidenția diferențele între calitatea reală a serviciilor și produselor și marketingul clasic. Cum ați ajuns să activați în domeniul imobiliarelor?

Dan Robert: Personal, am început în acest domeniu acum vreo 10 ani, dintr-o pură curiozitate. Încet-încet, ne-am dezvoltat și am realizat că respir tot ceea ce înseamnă vânzări și imobiliare. Am crescut rapid, în special după ce am înființat firma noastră la finalul anului 2021.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la serviciile dumneavoastră?

Dan Robert: Cred că transparența este cheia. Ne străduim să ducem negocierile la un nivel cât mai ridicat, în avantajul clienților noștri. De asemenea, verificăm cu mare atenție vicii ascunse ale proprietăților, mai ales la construcțiile noi. Încercăm să fim cât mai sinceri cu clienții noștri, pentru ca aceștia să fie mulțumiți pe termen lung. Ne dorim să ducem procesul de la vizionare până la realizarea tranzacției cât mai rapid și fără a deranja clientul.

Irina Pintilie: Menținerea calității la un nivel înalt implică eforturi considerabile. Cum reușiți să faceți față acestor provocări?

Dan Robert: Investim foarte mult în traininguri de vânzări și colaborăm frecvent cu brokeri de credite și notari pentru a fi la curent cu toate detaliile juridice și schimbările din domeniu. Este destul de complicat și greu să menținem acest nivel de calitate, dar facem tot posibilul.

Irina Pintilie: Care sunt planurile și perspectivele de viitor pentru Primum Imobiliare?

Dan Robert: Văd agenția noastră la nivel național, nu doar în Timișoara. Ne dorim să ne extindem în toate orașele de top din România. Simțim că oamenii au nevoie de suport profesionist pentru a scurta și eficientiza procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți.

Irina Pintilie: Nominalizarea pe care ați primit-o vine ca o recunoaștere din partea clienților dumneavoastră. Sunteți mulțumit de acest fapt?

Dan Robert: Bineînțeles. Apreciem foarte mult faptul că am ajuns aici datorită recomandărilor și aprecierilor clienților noștri. Este rodul muncii noastre și al eforturilor zilnice.

Irina Pintilie: Dacă ați dori să transmiteți un mesaj clienților sau viitorilor clienți, care ar fi acesta?

Dan Robert: Le recomand clienților care doresc să închirieze sau să achiziționeze o proprietate să apeleze la o agenție imobiliară care simt că îi reprezintă și le urmărește interesele. Procesul de tranzacționare este mult mai rapid și eficient cu implicarea unei agenții profesionale.

Irina Pintilie: Vă mulțumim foarte mult pentru timpul acordat. A fost o plăcere să vă cunoaștem și să discutăm despre succesul dumneavoastră.

Dan Robert: Și eu vă mulțumesc pentru oportunitatea de a împărtăși povestea noastră. Zi frumoasă!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Imobiliare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului