Ești aici Acasă E-țigarete si magazine de tutun Tutungeria max
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.9Indice de popularitate
47 evaluări - googleMaps
Tutungeria Max
+40 769 653 891
Strada Prahova 6
Satu Mare

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.07.2024
Data interviului: 11.07.2024

                                                   Tutungeria Max

Irina Pintilie: Bună ziua! Suntem încântați să vă avem astăzi alături de noi pentru un interviu în cadrul proiectului TOP100 OF ROMANIA. În primul rând, felicitări pentru nominalizarea dumneavoastră! Ați fost ales ca unul dintre cei mai buni din țară la categoria „Țigarete și magazine de tutun”. Cum ați început în acest domeniu și ce v-a determinat să continuați?

Tutungeria Max: Bună ziua! Mulțumim foarte mult! Am început în 2015, inițial aduceam produse din Ungaria și le vindeam aici. Am decis să ne orientăm spre acest domeniu datorită cererii mari și a potențialului de creștere pe care l-am văzut.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la serviciile dumneavoastră?

Tutungeria Max: Cred că cel mai mult apreciază faptul că avem întotdeauna produse pe stoc și că menținem o calitate constantă. De asemenea, oferim produse pentru toate bugetele, ceea ce este foarte important pentru clienții noștri.

Irina Pintilie: Menținerea calității la un nivel înalt este cu siguranță o provocare. Cum reușiți să faceți acest lucru?

Tutungeria Max: Ne asigurăm că avem mereu stocuri suficiente pentru a face față cererii și ne aprovizionăm direct de la surse de încredere. De asemenea, verificăm mereu calitatea produselor și achiziționăm cantități mai mari doar după ce ne asigurăm că acestea îndeplinesc standardele noastre.

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul companiei dumneavoastră? Aveți planuri sau perspective noi?

Tutungeria Max: Da, intenționăm să ne concentrăm mai mult pe vânzările online. Lucrăm deja la dezvoltarea unui magazin online care să fie accesibil pentru toți clienții noștri.

Irina Pintilie: Nominalizarea dumneavoastră vine ca o recunoaștere directă din partea clienților. Cum vă face să vă simțiți acest lucru?

Tutungeria Max: Ne bucură foarte mult și este o confirmare a eforturilor noastre. Este o mare satisfacție să știm că munca noastră este apreciată de cei care contează cel mai mult, clienții noștri.

Irina Pintilie: Aveți un mesaj pentru clienții dumneavoastră, atât pentru cei fideli, cât și pentru cei care ar putea apela la serviciile dumneavoastră în viitor?

Tutungeria Max: Da, le mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată și îi așteptăm cu produse de calitate la prețuri competitive.

Irina Pintilie: Mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru răspunsurile oferite. Felicitări încă o dată pentru succesul obținut și vă dorim mult succes în continuare!

Tutungeria Max: Mulțumesc și eu. Sănătate și toate cele bune!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria E-țigarete si magazine de tutun . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului