Ești aici Acasă Cabinete de oftalmologie Clinica oftalmologie si optica medicala viziem
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.2Indice de popularitate
45 evaluări - googleMaps
2 evaluări - facebook
Clinica Oftalmologie si Optica Medicala VIZIEM
0760 929 583
Calea Bucureștilor 191
075100 Otopeni

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.08.2024

                   Clinica Oftalmologie si Optica Medicala VIZIEM

Irina Pintilie: Bună ziua, doamnă Diaconu Roxana. Mulțumesc că ne-ați acordat timpul pentru acest interviu. Să începem cu faptul că Clinica Oftalmologie si Optica Medicala VIZIEM a fost recunoscută ca una dintre cele mai bune clinici la nivel național în categoria Sănătate, subcategoria cabinete de oftalmologie. Cum v-ați simțit când ați aflat despre nominalizare?

Diaconu Roxana: Mulțumesc, Irina. A fost o mare onoare pentru noi toți de la clinică. Sincer, recunoașterea aceasta vine ca o confirmare a eforturilor noastre de a oferi servicii de cea mai bună calitate și de a ne trata pacienții cu cea mai mare empatie și atenție.

Irina Pintilie: Puteți să ne spuneți mai multe despre momentul când ați decis să vă dedicați domeniului oftalmologiei?

Diaconu Roxana: Desigur. Pasiunea pentru oftalmologie a început din copilărie, de la orele de biologie, când am învățat despre anatomia ochiului. Apoi, clinică a fost inaugurată în februarie 2016, imediat după ce am obținut diploma de medic specialist.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult pacienții dumneavoastră?

Diaconu Roxana: Cred că, pe lângă competența profesională, pacienții noștri valorizează mult empatia și abordarea personală pe care le oferim în cadrul clinicii.

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul clinicii? Există anumite obiective sau proiecte pe care doriți să le atingeți?

Diaconu Roxana: Suntem într-un proces continuu de dezvoltare. Avem planuri de a extinde serviciile noastre și de a deschide noi locații, pentru a asigura accesul la servicii oftalmologice de top pentru cât mai mulți pacienți.

Irina Pintilie: În încheiere, ce mesaj ați dori să transmiteți pacienților actuali și viitorilor pacienți?

Diaconu Roxana: Aș dori să le mulțumesc pentru încrederea acordată și să îi asigur că ne străduim mereu să oferim nu doar tratamente medicale de excepție, ci și o experiență umană autentică și caldă. Ne dorim să ne depășim continuu standardele de calitate, pentru a răspunde nevoilor lor în cele mai bune condiții.

Irina Pintilie: Vă mulțumim foarte mult, doamna Diaconu, pentru acest interviu și pentru timpul acordat. Felicitări încă o dată pentru succesul dumneavoastră și al echipei clinicii VIZIEM.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cabinete de oftalmologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului