Ești aici Acasă Motociclete Moto e motion bucuresti
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.9Nota finală
9.9Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
10Indice de popularitate
539 evaluări - googleMaps
189 evaluări - facebook
Moto E Motion Bucuresti
+40 759 119 111
Șoseaua Virtuții 44
060787 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.13.2024

                                                          Moto E Motion Bucuresti

Irina Pintilie: Bună ziua, doamna Corina. Felicitări pentru succesul în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Ați putea să ne spuneți mai multe despre începuturile companiei dumneavoastră?

Corina Dumitrescu: Bună ziua. Cu siguranță, afacerea noastră a început ca o mică inițiativă, fondată din pasiunea colegului meu, Emilian Pavel, care este și managerul companiei. Inițial ne-am concentrat pe oferirea de produse și servicii legate de motorsport, ceea ce în timp s-a transformat într-o afacere completă cu sedii în București și Târgu Mureș.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră în serviciile pe care le oferiți?

Corina Dumitrescu: Compania noastră este cunoscută pentru reacția rapidă la nevoile clienților și furnizarea de soluții eficiente. Angajații noștri împărtășesc pasiunea pentru motorsport, ceea ce este esențial în acest domeniu. Clienții prețuiesc abordarea personală și angajamentul, făcând fiecare interacțiune cu noi unică și personală.

Irina Pintilie: Ce provocări întâlniți în menținerea calității serviciilor în sectorul dumneavoastră?

Corina Dumitrescu: Menținerea unei calități înalte necesită investiții continue atât în resurse umane, cât și materiale. Stabilitatea financiară este necesară pentru a urmări noutățile în echipamentele motociclistice și pentru a menține relațiile cu furnizorii. Este un efort constant, dar pasiunea noastră pentru ceea ce facem ne ajută în aceste demersuri.

Irina Pintilie: Care sunt planurile și aspirațiile de viitor ale companiei?

Corina Dumitrescu: Obiectivul principal este dezvoltarea și expansiunea. Dorim să continuăm să lucrăm la îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite, pentru a satisface așteptările clienților noștri și pentru a menține poziția de lider pe piață.

Irina Pintilie: Vă bucură nominalizarea la TOP100 OF ROMANIA?

Corina Dumitrescu: Desigur, este o mare onoare pentru noi. Opiniile clienților noștri sunt foarte importante; ne străduim să fim deschiși atât la laude, cât și la sugestiile de îmbunătățire. Aceasta ne permite să ne perfecționăm continuu.

Irina Pintilie: Ce mesaj ați dori să transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Corina Dumitrescu: Aș dori să le spun că fără ei nu am fi ajuns unde suntem astăzi. Ei sunt o parte integrantă din afacerea noastră și ne motivează să ne îmbunătățim constant. Datorită lor putem menține un nivel înalt de calitate al serviciilor noastre.

Irina Pintilie: Vă mulțumesc pentru discuție și vă doresc succes continuu.

Corina Dumitrescu: Vă mulțumesc foarte mult. Ne bucurăm că putem împărtăși pasiunea și succesul nostru cu clienții noștri.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Motociclete . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului