Ești aici Acasă Tâmplărie geamuri Domidoor solutions srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
- facebook
5.8Indice de popularitate
19 evaluări - googleMaps
0 evaluări - facebook
Domidoor Solutions SRL
+40766330933
Strada principala Nr 1544
307095 Cenad

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.15.2024

                                                           Domidoor Solutions SRL

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Jsak Hariton, și felicitări pentru recunoașterea în cadrul TOP100 OF ROMANIA! Mulțumim că v-ați alăturat nouă astăzi. Aș dori să începem cu a discuta despre domeniul în care activați. Ce v-a determinat să alegeți industria construcțiilor, în special subcategoria tâmplărie și geamuri?

Jsak Hariton: Mulțumesc frumos pentru invitație. Am acumulat cunoștințe în domeniul construcțiilor între anii 2015 și 2020. În 2020, mi-am găsit curajul de a începe propria afacere și, efectiv de la începutul anului 2021, am demarat activitatea.

Irina Pintilie: Sună impresionant! Care credeți că sunt aspectele pe care clienții dumneavoastră le apreciază cel mai mult la serviciile oferite?

Jsak Hariton: Cred că, în primul rând, clienții apreciază calitatea. Apoi, rapiditatea și eficiența cu care reușim să finalizăm proiectele sunt foarte importante.

Irina Pintilie: Menținerea unui standard înalt de calitate este esențială. Cum reușiți să vă păstrați motivația și să vă focusați constant pe acest aspect?

Jsak Hariton: Nu este ușor, dar facem tot posibilul să menținem calitatea serviciilor noastre. Ne fixăm obiective clare și ne străduim să le atingem, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu.

Irina Pintilie: Care sunt planurile dumneavoastră de viitor pentru companie? Ce direcții noi ați dori să explorați?

Jsak Hariton: Pentru moment, planurile sunt într-o fază de conturare. Intenționăm să continuăm ceea ce am început și să diversificăm ofertele, pentru a adăuga și alte servicii.

Irina Pintilie: Cum vă simțiți să fiți recunoscut prin TOP100 OF ROMANIA, având în vedere că aceasta este o recunoaștere directă de la clienții dumneavoastră?

Jsak Hariton: Este, desigur, o onoare și mă bucur enorm că aprecierea vine direct de la cei pentru care muncim. Este o confirmare că eforturile noastre sunt valoroase.

Irina Pintilie: În încheiere, dacă aveți un mesaj pentru clienții și viitorii clienți, ce le-ați transmite?

Jsak Hariton: Aș vrea să le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordă și să le promit că vom continua să oferim servicii de cea mai bună calitate. Așteptăm cu entuziasm să începem noi proiecte și să întâmpinăm noi provocări.

Irina Pintilie: Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat, domnule Hariton, și vă urăm mult succes în continuare!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Tâmplărie geamuri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului