Ești aici Acasă Cursuri de șoferi Scoala de soferi baneasa
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.8Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.9 - facebook
6.8Indice de popularitate
130 evaluări - googleMaps
38 evaluări - facebook
Scoala de Soferi Baneasa
0721 234 018
Aleea Mateloților nr.1
013716 București
Luni
08–18
Marţi
08–18
Miercuri
08–18
Joi
08–18
Vineri
08–18
Sâmbătă
08–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.07.2024

                                        Scoala de Soferi Baneasa

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Iancu. Vă mulțumim că ați acceptat acest interviu. În primul rând, felicitări pentru nominalizarea în TOP100 OF ROMANIA la categoria Automobile și Transporturi, subcategoria Cursuri de Șoferi. Cum ați primit vestea acestei recunoașteri?

Iancu Bogdan: Bună ziua și vă mulțumesc pentru felicitări. Este o mare bucurie pentru noi să fim recunoscuți și apreciați de clienții noștri. Este o confirmare a muncii și dedicării noastre.

Irina Pintilie: Ne puteți spune mai multe despre cum ați ales acest domeniu de activitate și cum a început povestea Școlii de Șoferi Băneasa?

Iancu Bogdan: Am început în acest domeniu din 1984. Este o afacere de familie și ne mândrim cu tradiția și experiența acumulată de-a lungul anilor. Continuăm să ne dedicăm acestui domeniu cu aceeași pasiune ca la început.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la experiența pe care le-o oferiți?

Iancu Bogdan: Cred că ceea ce apreciază cel mai mult clienții este faptul că ne facem treaba cu seriozitate și punem suflet în ceea ce facem. Nu ne comportăm doar ca profesori sau instructori, ci legăm prietenii cu elevii noștri. Acest aspect uman este foarte important pentru noi și pentru ei.

Irina Pintilie: Menținerea calității la un nivel înalt presupune întotdeauna eforturi considerabile. Cum reușiți să mențineți standardele ridicate?

Iancu Bogdan: Este adevărat că implică eforturi. Trebuie să avem o flotă competitivă de motociclete și mașini, astfel încât cursanții să beneficieze de cea mai bună experiență posibilă. Acestea sunt costuri necesare pe care le suportăm pentru a asigura calitatea serviciilor noastre.

Irina Pintilie: Ce vă motivează să continuați în acest ritm și să oferiți servicii de calitate clienților?

Iancu Bogdan: Facem totul din pasiune și plăcere. Ne interesează nu doar ce fac cursanții noștri aici, ci și ce vor face după ce obțin permisul. Ne dorim să le oferim o educație completă și să îi pregătim pentru viitor.

Irina Pintilie: Aveți planuri de viitor sau obiective specifice pe care doriți să le atingeți?

Iancu Bogdan: Nu am făcut planuri specifice de viitor. Ne concentrăm pe a ne face treaba bine în continuare, la fel cum am făcut până acum. Aceasta este prioritatea noastră principală.

Irina Pintilie: Cum vedeți importanța acestei nominalizări și ce mesaj ați dori să transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Iancu Bogdan: Nominalizarea este o formă de recunoaștere din partea clienților noștri și ne bucură foarte mult. Mesajul meu pentru toți clienții, actuali și viitori, este că vom rămâne întotdeauna dedicați și vom continua să oferim servicii de calitate. Suntem oameni și ne comportăm ca atare, cu respect și prietenie față de toți cei care ne calcă pragul.

Irina Pintilie: Vă mulțumim, domnule Iancu, pentru timpul acordat și pentru informațiile oferite. Felicitări încă o dată pentru această recunoaștere bine meritată!

Iancu Bogdan: Vă mulțumesc și eu. A fost o plăcere să discutăm și să împărtășim experiența noastră. Toate cele bune!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cursuri de șoferi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului