Ești aici Acasă Asigurări Dican daniel-gheorghe pfa- acte auto/ asigurări/servicii
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
9.3Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
8.1Indice de popularitate
89 evaluări - googleMaps
DICAN DANIEL-GHEORGHE PFA- Acte Auto/ Asigurări/Servicii
0733 726 926
Strada Măgurii 74
555300 Cisnădie
Luni
09:00-15:00
Marţi
09:00-15:00
Miercuri
09:00-15:00
Joi
09:00-15:00
Vineri
09:00-15:00
BIROUL DE ACTE ACTE / ASIGURĂRI / SERVICII: Asigurari de viață, RCA, casco, Călătorie, Locuințe, Medicală,CMR Servicii de înmatriculare / radiere auto Casco ECOnom : de la 500 lei/an (șofer peste 30 ani) Asistență rutieră / tractare : de la 49 lei/an Asistență tehnică la domiciliu: de la 39 lei/an Daune Auto: deschiderea dosarului / repararea mașinii / mașină la schimb pe durata reparației Soluții imobiliare: oferte/vizionare/consiliere/vânzare Soluții credite : Prima casă/finanțare-refinanțare Leasing auto/imobiliare Turism - oferte de vacanțe: bilete de avion /pachete turistice / excursii / circuite Traduceri documente - din orice limbă

Interviu cu laureatul

Data interviului: 24.06.2024

                                Acte auto / Asigurari /Închirieri auto

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Dican! Felicitări pentru includerea în TOP100 OF ROMANIA. Pentru început, ne puteți spune cum ați ajuns să activați în acest domeniu?

Dican Daniel-Gheorghe: Bună ziua și mulțumesc pentru invitație! Am început în acest domeniu acum mulți ani, dar am avut o pauză în care m-am ocupat de alte activități. De aproximativ doi ani m-am întors și acum mă ocup de biroul meu de acte auto, înmatriculări și asigurări. Este un domeniu care mi-a plăcut întotdeauna și în care mă simt confortabil.

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la serviciile dumneavoastră?

Dican Daniel-Gheorghe: Cred că ceea ce apreciază cel mai mult clienții mei este sinceritatea și deschiderea. Întotdeauna le spun adevărul și nu încerc să-i induc în eroare. Le explic clar fiecare pas și fiecare detaliu legat de serviciile oferite. Oamenii apreciază această onestitate și, drept urmare, mă recomandă mai departe.

Irina Pintilie: Cum reușiți să mențineți calitatea serviciilor la un nivel atât de înalt?

Dican Daniel-Gheorghe: Este nevoie de efort constant. Calitatea pleacă de la atenția la detalii și de la respectarea timpului și nevoilor clienților. Chiar dacă uneori este dificil să răspund imediat sau să rezolv o problemă pe loc, încerc mereu să prioritizez clienții fideli și să le ofer suportul necesar.

Irina Pintilie: Cum reușiți să vă mențineți motivat și concentrat pe parcursul zilei?

Dican Daniel-Gheorghe: Motivația vine din dorința de a oferi cele mai bune servicii și din satisfacția de a vedea clienții mulțumiți. De asemenea, încerc să mă dezvolt continuu prin lectură și cursuri, ceea ce mă ajută să rămân la curent cu noutățile din domeniu și să îmi îmbunătățesc constant abilitățile.

Irina Pintilie: Ce planuri de viitor aveți pentru afacerea dumneavoastră?

Dican Daniel-Gheorghe: Viitorul îl văd într-o notă optimistă. Chiar dacă sunt multe provocări, încerc să fac tot ce pot pentru a crea un mediu de lucru pozitiv și eficient. În ceea ce privește extinderea, mă gândesc la posibilitatea de a deschide birouri în orașele și satele din jur, dar totul depinde de găsirea oamenilor potriviți pentru a păstra standardele de calitate.

Irina Pintilie: Cum vă simțiți știind că ați fost nominalizat și ați primit această recunoaștere din partea clienților?

Dican Daniel-Gheorghe: Este o mare satisfacție să știu că munca mea este apreciată de clienți. Recomandările și feedback-ul lor pozitiv sunt cele mai mari recompense pentru mine. Mă bucur că am reușit să le ofer servicii de calitate și că au încredere în mine.

Irina Pintilie: Doriți să transmiteți un mesaj clienților și potențialilor clienți?

Dican Daniel-Gheorghe: Desigur! Aș vrea să le mulțumesc clienților mei pentru încrederea acordată și să îi asigur că voi continua să le ofer cele mai bune servicii. Pentru potențialii clienți, îi invit să apeleze cu încredere la mine. Voi fi mereu deschis și sincer cu ei și le voi oferi tot suportul necesar, chiar și informații gratuite dacă este nevoie.

Irina Pintilie: Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și pentru deschiderea de care ați dat dovadă. Felicitări încă o dată pentru performanța dumneavoastră!

Dican Daniel-Gheorghe: Mulțumesc și eu pentru această oportunitate și pentru recunoaștere. Este o onoare să fac parte din TOP100 OF ROMANIA. Numai bine!

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Asigurări . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului