Ești aici Acasă Ateliere de reparații auto War auto navi
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
- facebook
5.5Indice de popularitate
144 evaluări - googleMaps
evaluări - facebook
War Auto Navi
0751 959 226
Calea Griviței 174A
010748 București
Luni
07–18
Marţi
07–18
Miercuri
07–18
Joi
07–18
Vineri
07–18
Sâmbătă
08–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 25.07.2024

                                                  War Auto Navi

Irina Pintilie: Bună ziua! Mă bucur să vă contactez. Sunt Irina Pintilie, reprezentanta proiectului TOP100 OF ROMANIA. Am înțeles că ați obținut nominalizarea anul trecut la categoria "Automobile și Transporturi", subcategoria "Ateliere de reparații auto". Felicitări! Vă rog să ne povestiți puțin despre cum ați ales acest domeniu de activitate.

Florin Băiatu: Bună ziua! Da, am început în acest domeniu acum 8 ani. Întotdeauna am fost pasionat de partea electrică a mașinilor. Încă de când eram mic, îmi plăcea să mă joc cu firele și să descopăr cum funcționează lucrurile. Părinții mei îmi cumpărau mașinuțe, iar eu le demontam după ce mă plictiseam de ele, încercând să le modific după bunul plac.

Irina Pintilie: Foarte interesant! Ne puteți spune ce apreciază cel mai mult clienții la serviciile oferite de War Auto Navi?

Florin Băiatu: În primul rând, clienții apreciază funcționalitatea continuă a serviciilor noastre. De asemenea, profesionalismul echipei noastre este foarte important, iar faptul că am studii în domeniu contribuie la încrederea lor. Am început să lucrez în acest domeniu de la o vârstă fragedă și pasiunea mea pentru mașini a crescut în timp.

Irina Pintilie: Menținerea calității serviciilor la un nivel înalt este un aspect esențial. Cum reușiți să mențineți această calitate constantă?

Florin Băiatu: Pentru a menține calitatea, este important să oferim servicii de înaltă calitate și să lucrăm cu cele mai bune produse disponibile pe piață. În decursul celor 8 ani de activitate, am identificat furnizorii care oferă cele mai bune produse. De asemenea, este esențial să fim motivați și dedicați muncii noastre. Pasiunea pentru ceea ce facem ne ajută să trecem peste orice dificultăți.

Irina Pintilie: Care sunt planurile de viitor pentru War Auto Navi?

Florin Băiatu: În prezent, suntem activi pe piețele din Grecia, Bulgaria, Ungaria și România. Următorul pas este să ne extindem în Germania și Italia.

Irina Pintilie: Nominalizarea TOP100 OF ROMANIA vine ca o recunoaștere a aprecierii clienților dumneavoastră. Cum vă simțiți în legătură cu aceasta?

Florin Băiatu: Sunt foarte bucuros că am ajuns aici datorită muncii mele și a eforturilor depuse de-a lungul anilor. Aprecierea clienților este foarte importantă pentru noi și suntem recunoscători pentru încrederea lor.

Irina Pintilie: Aveți un mesaj pentru clienții și potențialii clienți?

Florin Băiatu: Le mulțumesc clienților pentru încrederea acordată și pentru recomandările lor. Cea mai mare satisfacție pentru mine este să văd clienții plecând din garajul nostru cu un zâmbet pe buze. Pentru viitorii clienți, îi încurajez să vină și să experimenteze serviciile noastre. Recenziile de pe Google și alte platforme vorbesc de la sine și sper că acestea îi vor convinge să ne aleagă.

Irina Pintilie: Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru informațiile oferite. Felicitări încă o dată pentru realizările dumneavoastră și pentru premiul obținut în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Vă dorim mult succes în continuare!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Ateliere de reparații auto . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului