Ești aici Acasă Psihologie Cabinet individual de psihologie andreea-roxana linu
TOP 100 OF ROMANIA: 2024, 2023
9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.7 - facebook
7.2Indice de popularitate
40 evaluări - googleMaps
14 evaluări - facebook
Cabinet Individual de Psihologie Andreea-Roxana... Cabinet Individual de Psihologie Andreea-Roxana Linu
+40 735 192 510
Bulevardul Socola 134
700187 Iasi
Luni
10:00-20:00
Marţi
10:00-20:00
Miercuri
10:00-20:00
Joi
10:00-20:00
Vineri
10:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.20.2023

Cabinet Individual de Psihologie Andreea-Roxana Linu

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Linu: - Înainte să fiu psiholog eu am fost instructor de gimnastică aerobică și lucrând cu femeile în general la un moment dat fiind doar eu cu o clientă în sală pur și simplu eram mândră de ea, și de felul în care făcea abdomenele și mă gândeam în mintea mea că atât de perfect le făcea, parcă nici eu nu puteam să le fac așa de frumos și de perfect. La un moment dat văzând-o cum se relaxează și cum încep arderile grăsimii să se transforme, mi-a trecut prin cap să o întreb la ce se gândește și mi-a zis că nu are nicio legătură exercițiul pe care îl face și mi-a spus că se gândește la cu totul altceva.  Și atunci mi-am dat seama și mi-am dorit să găsesc un domeniu în care să integrez psihicul, mentalul, partea fizică, energia și partea spirituală a unui om să facă același lucru, să fie de o congruență spre perfectibil și nu peste mult timp am dat peste niște cursuri de dezvoltare personală care ca și scop aveau de fapt formarea ca psihoterapeut. Eu m-am înscris la cursuri doar pentru partea de dezvoltare, iar ulterior m-am decis că mi se potrivesc și că vreau să merg mai departe pentru că se integra ființa umană la toate nivelurile: psihic, mental, emoțional, energetic spiritual și în felul acesta ulterior am urmat și cursurile Facultății de Psihologie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Linu: - Consider că secretul constă în faptul că empatizez cu oamenii, cu povestea lor, în faptul că nu-i judec și indiferent de experiența prin care au trecut și evenimentul la care au fost supuși nu îi judec și cred că faptul că aceleași principii pe care eu le aplic, caut să le adopt și în viață mea personală. Nu îmi iese tot timpul pentru că e vorba de a stabili limite cu prieteni, cu oameni cu care interacționez și nu pot să fiu la fel de tolerantă așa cum sunt în cabinet, dar cel puțin înainte să reacționez în viața mea privată caut să dobândesc cât mai multă înțelepciune, răbdare, toleranță pentru acel om și dacă pot pe moment să-i ofer o soluție sau altă soluție în felul cum reacționează, o fac. Cred că acesta este mai degrabă secretul deoarece caut să-mi înțeleg meseria în viața mea personală, adică îmi asum toată responsabilitatea pentru ceea ce trăiesc eu la fel cum fac și în cabinet cu beneficiarii.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Linu: - Îmi plac oamenii, îmi place foarte mult momentul în care atunci când lucrez cu cineva și începem să dezlegăm toate ițele și vedem cauza și motivația și de ce s-a întâmplat, ce s-a întâmplat. Îmi place momentul acela pe care ei îl au de conștientizare. De asemenea îmi place și momentul în care persoanele încep să dobândească încredere suficientă în ei cât să meargă pe drumul lor. Îmi place foarte mult momentul în care vin și îmi spun că se simt pregătiți și deobicei mai facem și ședințe lunare sau ședințe de consolidare a procesului trecut. Cred că aceasta ar fi motivația, iar personal nivelul meu de responsabilitate față de ei crește și pentru mine, adică cazurile pe care le am în cabinet e o muncă personală și pentru mine ca să mă dezvolt ca om și ca terapeut și descopăr multe despre mine.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Linu: - Ca să fiu sinceră nu îmi creez așteptări că să nu-mi creez dezamăgiri. Sincer nu am niciun fel de așteptare, nici nu știu care ar fi next level în afară de faptul că vreau să ajut oamenii și să fiu acolo pentru ei.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Linu:  - Da, sincer chiar este o surpriză și este o recunoaștere din partea lor pentru mine și mă bucură acest lucru. Le transmit să închidă ochii, să respire profund de 5 - 7 ori și indiferent prin ce situație trec sau urmează să treacă, să-și asculte inima și sinele divin.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Psihologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului