Ești aici Acasă Fizioterapie și Kinetoterapie Proactive therapy
TOP 100 OF ROMANIA: 2024
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.7Indice de popularitate
20 evaluări - googleMaps
13 evaluări - facebook
ProActive Therapy
0711 914 062
Strada Crișan 1
725400 Rădăuți
Luni
09–19
Marţi
09–19
Miercuri
09–19
Joi
09–19
Vineri
09–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 19.09.2024

                                        ProActive Therapy

Irina Pintilie (TOP100 OF ROMANIA): Bună ziua, doamnă Coajă! În primul rând, felicitări pentru includerea în TOP100 OF ROMANIA, în categoria Sănătate, subcategoria Fizioterapie și Kinetoterapie. Cum ați ajuns să vă orientați către acest domeniu?

Coajă Teona Ioana: Bună ziua și mulțumesc! Am absolvit medicina, specializarea neurologie, iar pe parcursul rezidențiatului, am lucrat într-un centru de recuperare. Acolo am avut ocazia să colaborez cu kinetoterapeuți și să văd îndeaproape impactul pozitiv al kinetoterapiei asupra pacienților. Mi-a plăcut foarte mult și anul trecut am preluat firma, unde continuăm să ne concentrăm pe acest domeniu.

Irina Pintilie: Excelent! În cadrul proiectului nostru, TOP100 OF ROMANIA, accentul este pus pe calitatea serviciilor și pe feedback-ul pacienților. Ce credeți că apreciază cel mai mult pacienții dumneavoastră?

Coajă Teona Ioana: Cred că pacienții apreciază punctualitatea și seriozitatea noastră. Ne dedicăm fiecărui pacient în parte, acordându-le toată atenția necesară. De asemenea, respectăm recomandările medicilor specialiști și lucrăm cu protocoale bine stabilite pentru a asigura tratamente eficiente.

Irina Pintilie: Cum reușiți să mențineți un nivel atât de ridicat al calității serviciilor, având în vedere că acest lucru necesită un efort constant?

Coajă Teona Ioana: Într-adevăr, menținerea calității nu este ușoară, dar am dezvoltat protocoale și metodologii clare, pe care le respectăm în fiecare zi. Programările sunt bine structurate, astfel încât să putem acorda fiecărui pacient timpul necesar. Ne concentrăm mai mult pe calitate decât pe cantitate, iar acest lucru se vede în rezultatele pe care le obținem.

Irina Pintilie: Având în vedere că fiecare pacient vine cu propriile sale provocări, cum reușiți să vă mențineți motivația?

Coajă Teona Ioana: Fiecare caz este unic, iar asta mă motivează să continui. Colaborez foarte bine cu kinetoterapeuții, urmărim îndeaproape recomandările medicilor și ne asigurăm că tratamentele sunt adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Irina Pintilie: Care sunt planurile dumneavoastră de viitor în ceea ce privește dezvoltarea clinicii?

Coajă Teona Ioana: În prezent, am un plan să adun toate specializările într-un singur loc. Acum, terapia și neurologia sunt răspândite în diferite părți ale orașului. Vreau să le reunesc într-o singură clădire, astfel încât colaborarea între specialiști să fie mai ușoară, iar pacienții să beneficieze de o experiență integrată și completă.

Irina Pintilie: Nu ați urmărit să ajungeți într-un top anume, dar pacienții v-au adus aici, datorită aprecierii lor. Cum vă simțiți acum că sunteți parte din TOP100 OF ROMANIA?

Coajă Teona Ioana: Sincer, nu m-am gândit niciodată să ajung într-un top, dar mă bucur că pacienții sunt mulțumiți de serviciile noastre. Acesta este cel mai important lucru pentru mine – să știu că le-am oferit ajutorul de care aveau nevoie.

Irina Pintilie: În final, ați dori să transmiteți un mesaj pacienților dumneavoastră sau celor care încă nu v-au vizitat?

Coajă Teona Ioana: Le doresc multă sănătate! Asta este cel mai important.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fizioterapie și Kinetoterapie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului