Ești aici Acasă Fizioterapie și Kinetoterapie Physiokinetic ○ clinica de recuperare medicală
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.9 - facebook
7.9Indice de popularitate
110 evaluări - googleMaps
33 evaluări - facebook
PHYSIOKINETIC ○ Clinica de Recuperare Medicală
0741 035 260
Str. Libertatii
420155 DN17 49E
Luni
08–20
Marţi
08–20
Miercuri
08–20
Joi
08–20
Vineri
08–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.21.2022

PHYSIOKINETIC GROUP ARĂ SRL

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Chirlejan:  - Prin serioziate și dragoste pentru această meserie. Ne place ceea ce facem și empatizam cu pacienții noștri. Încercăm în permanență să facem ceea ce este mai bun pentru ei.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?



Dl. Chirlejan:  - Nu este greu fiind un hobby. Deși muncim de dimineața până seara nu resimțim acest lucru iar când vedem în privirea pacienților acea mulțumire ne motivează foarte mult.

Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dl. Chirlejan:  - Le mulțumim pentru această alegere, îi respectăm și le promitem că îi vom trata cu același profesionalism ca și până acum deși le dorim să se întâmple cât mai rar.

Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 11.01.2023

PHYSIOKINETIC Clinică de Recuperare Medicală

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Chirlejan: - A fost o întâmplare aș putea spune eu. Mie mi-a plăcut sportul dintotdeauna. Mamei mele îi plăcea medicina și atunci am făcut practic un compromis, iar compromisul respectiv a făcut să aleg Facultatea de Medicină cu specializarea recuperare medicală și de acolo a pornit totul . În primă fază mi-a plăcut practic mai mult componenta sportivă , încet încet cea medicală și acum sunt îndrăgostit de cea medicală. Practic ne place ceea ce facem, nu considerăm că mergem la muncă și pur și simplu așa a început totul. A devenit o pasiune.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Chirlejan: - Bănuiesc că secretul conta în seriozitatea cu care am lucrat, în respectul și în empatia pe care am adus-o pacienților noștri și nu în ultimul rând în rezultatele noastre. Bănuiesc că fără niște rezultate lucrând mai ales în domeniul privat nu poți supraviețui. Practic ele au fost cele care ne-au adus unde suntem astăzi prin nivelul de reclamă care se face din gură în gură. Am intervenit la nivel virtual de reclamă doar după mulți ani și asta ne-a făcut să fim cunoscuți doar datorită rezultatelor.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Chirlejan: - Întotdeauna sunt necesare eforturi din toate punctele de vedere pe diverse compartimente doar că datorită faptului că ne place ceea ce facem, considerăm că reușim să performăm și să nu ne pară un efort chiar dacă e logistic, marketing, management, tot ceea ce înseamnă din punctul acesta de vedere, doar că datorită conjuncturilor sociale e absolut normal că nimic nu vine de la sine. Necesită un anumit efort, efortul depinde cum îl percepi. Dacă intri într-o componentă în care îți place ceea ce faci, îți diminuează și efortul respectiv ca să spunem așa din punctul acesta de vedere, dar într-adevăr necesită efort tot ceea ce facem ca să putem să perseveram.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Chirlejan: - Zâmbetul și mulțumirea pacientului ne motivează foarte mult.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Chirlejan: - Clar că de fiecare dată ne dorim o progresie doar că noi tot ce am construit a fost pe o progresie reală lentă. Nu ne-am dorit să ajungem repede la un nivel înalt. Ne-am dorit ca pas cu pas să avansăm și în fiecare zi să fim mai buni. Proiectele sunt multiple. Dintotdeauna am avansat din punct de vedere al proiectelor, al logisticii, al numărului de pacienți, a tot ceea ce am făcut, doar că ne bucurăm  că suntem destul de cerebrali zicem noi și am mers pe tipul acesta de strategie în care nu ne-am dorit rezultate imediat. Ne-am dorit să progresăm pas cu pas și atunci totul a venit de la sine,iar progresia s-a văzut în câțiva ani.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl Chirlejan: - Din punctul meu de vedere această nominalizare este foarte importantă și mă bucură foarte mult deoarece vine din partea pacienților care sunt mulțumiți de serviciile noastre. Le mulțumesc foarte mult pentru faptul că ne-au nominalizat și că suntem în TOP 100 și datorită lor vom fi în continuare la fel de empatici și atenți la problemele lor. De asemenea le transmit că pot să aibă încredere că vor avea o echipă de profesioniști cu calități umane alături de ei. De găsit, ne găsesc pe Strada Libertății, nr.49E, Bistrița, Jud. Bistrița-Năsăud. Mai avem încă 3 sedii în orașele: Beclean, Năsăud și Maeru. Aș mai avea de adăugat că ne pot găsi atât la numerele de telefon cât și pe site-uri foarte ușor.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fizioterapie și Kinetoterapie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului